GDPR

 

Integritetspolicy för privatkunder och kontaktpersoner Introduktion (GDPR) står för General Data Protection Regulation och är nya dataskyddslagen som börjar gälla inom EU den 25 maj.

 

GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL). Med anledning av detta vill vi informera om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar. Den här personuppgiftspolicyn är till för att du som privatkund eller kontaktperson hos våra befintliga, tidigare eller potentiella leverantörer eller kunder ska känna dig trygg med att INGSTAD & CO AB, som personuppgiftsansvarig, hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Nedanstående personuppgifter behandlar vi för dig som är som befintlig eller tidigare privatkund hos oss:
 

Ditt namn

Din e-postadress

Ditt telefonnummer

Din adress

Ditt personnummer

 

För dig där du är kontaktperson hos våra tidigare eller potentiella kunder eller leverantörer, kan vi komma att behandla följande personuppgifter:
 

Ditt namn

Din jobbrelaterade e-postadress

Ditt jobbrelaterade telefonnummer

Din jobbtitel

 

Vi behandlar dina personuppgifter efter laglig grund. Om du eller din arbetsgivare är kund eller leverantör till oss så använder vi dina personuppgifter för att kunna utföra de tjänster och som ni beställer från oss eller vi beställer ifrån er.

 

Uppgifterna sparas så länge du/eller din arbetsgivare är kund eller leverantör till oss. Om samarbetet avslutas eller kontakten med dig upphör så sparar vi dina uppgifter i 1 år. Om din arbetsgivare är kund eller leverantör till oss och vi får kännedom om att du inte längre är kontaktperson kommer vi omgående att ta bort dina uppgifter. Vi kan ha rättslig skyldighet att spara vissa personuppgifter längre än ovan, t ex genom bokföringslagen och tullagen. Dessa uppgifter sparar vi då för dessa ändamål i 7 år som tillämplig lag kräver det. Dina rättigheter Du har rätt att få reda på om vi behandlar/lagrar personuppgifter om dig.

 

Vill du ha ett utdrag på dessa personuppgifter samt information om varför vi behandlar dem så kontakta oss på nedan e-postadress. Uppgifterna lämnas ut till dig inom en månad. Du kan även kontakta oss om du vill att vi ändrar felaktiga eller ofullständiga uppgifter, raderar uppgifter eller begränsar vår behandling av dina personuppgifter. 

E-post: freightbroker@ingstad.se

Vi använder Hubspot för att samla, förstå och hålla koll på dina personuppgifter och aktivitet på vår hemsida. På så sätt lär vi oss vilket innehåll som passar bäst för dig. Om du inte vill acceptera cookies från oss kan du instruera din webbläsare att vägra cookies från vår webbplats. Sidan fungerar även om du väljer att inte acceptera cookies. Denna policy avser endast användningen av cookies mellan din dator och vår webbplats, den avser inte cookies från annonsörer. Den information som samlas in kommer vara tillgänglig för oss och vår leverantör för webbsidan. För att lära dig mer om Hubspot och vilken data som samlas in klicka här: https://knowledge.hubspot.com/articles/kcs_article/reports/what-cookies-does-hubspot-set-in-a-visitor-s-browser#consent-banner-cookies. För att avregistrera dig från Hubspot tracking när du använder vår hemsida klicka på avregistrera i kommunikation från oss eller kontakta freightbroker@ingstad.se 

INTERNATIONAL FREIGHTBROKER

INGSTAD & CO

INGSTAD & CO AB

Hyregatan 9

SE-211 21 Malmö

Sweden

Tel +46 (0)40 745 80

Fax +46 (0)40 611 19 16

E-post: freightbroker@ingstad.se

Moms/VAT nr: SE556063932901

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 by Ingstad & Co