Referenser

"Ingstad & Co är en lösningsorienterad fraktmäklare med väldigt bra kontroll på dina importer och exporter. Vill du ha en partner som alltid tänker på kunden i första hand så är Ingstad & Co rätt val."

/Hans Holmgren, 5.11 International AB

 

"Det har blivit ett antal frakter genom åren; Tack för all hjälp både med att finna kloka alternativ och att ni sedan drivit hela processen åt oss med klareringar, transporter och allt det som hör till internationell frakt men ett särskilt tack för era snabba besked och uppföljningar."

/Bengt Ottervik

”Att ha kunder över hela världen ställer krav på att man har koll på sina leveranser och vad som gäller så godset kommer fram som utlovat. Ingstad med service och kompetens är ett stort stöd för oss både vad som gäller fraktbokningar och olika lösningar, så både vi och våra kunder kan känna oss trygga.” 
/Gunilla Brandt, Administration Manager, Seaflex AB

”Vid kontakt med Ingstad får vi alltid ett personligt bemötande och snabb service. Ingstad hjälper oss på ett tidsbesparande och enkelt sätt med våra tullärenden vid import. Vi är mycket nöjda med vårt långvariga samarbete.”
/Adelina Gross AB, Haradin Osmanaj, Besnik Syla